Internal refurbishment and second floor rear extension of a terraced house

When Ron and Maxine approached us a while back to extend and refurbish their Beautiful Listed Townhouse in the heart of St Johns Wood – the brief was for something modern, open, light and elegant. Over the following months we designed and built a light open kitchen and living spaces the made most of a secluded sun trap garden.

The second floor rear extension has been constructed in matching London stock brickwork with York Stone capping and a sedum grass roof. The new window is a double glazed painted hardwood sash matching the pre-existing fenestration.

‘Designing someone’s home is a fantastic experience as an Architect, made all the sweeter by doing it for such nice people!’ William Deleporte Project Architect

FACTS AND FIGURES
Project:

Listed Townhouse

Client:
M+R
Budget
£200,000.00
Status:
Completed 2014
SCOPE OF WORK
Display Scope of Work as a list
AWARDS
Awards
AS SEEN ON